thule chariot

Het eropuit trekken met kinderen in de gezonde buitenlucht is voor jonge ouders nog nooit zo belangrijk geweest. En juist deze actieve outdoor lifestyle is helemaal verweven met de DNA van Thule. Om aan de toenemende vraag te voldoen presenteert Thule dit jaar een breed assortiment Active with Kids producten.

Thule aanwezig op Kind + Jugend

Als één van de weinige grote spelers was Thule aanwezig op Kind + Jugend van 9 tot 11 september in Keulen. Het is het eerste internationale event sinds de pandemie waaraan Thule deelneemt. Deelname is nodig om de uitgebreide collectie te laten zien, waaronder award-winnende producten, kinderwagens voor het stadse leven en outdoor zoals Thule Urban Glide 2 en Thule Jepp. Maar ook fietszitjes, trailers, rugzakken en veel nieuwe kleuren voor de multifunctionele Thule Chariot. Alles om het actieve ouders met kinderen een stukje makkelijker te maken.

Innovaties in het Active with Kids segment

‘We zijn enorm gegroeid in het juvenile kanaal en dat maakt Thule een belangrijke partner in het segment A-merken kinderwagens’, aldus vice president sales Daniel Larsson. En dus wordt er dit jaar, meer dan ooit, uitgepakt met een grote stand op een premium plek op Kind + Jugend. Hier kunnen alle bezoekers kennis maken met de innovaties en de visie van Thule. De noviteiten zullen pas in Keulen bekend worden gemaakt en zijn bedoeld voor marktintroductie in het voorjaar van 2022.

Thule: actieve outdoor lifestyle

Thule staat sinds de oprichting voor een gezonde en actieve outdoor lifestyle en ondersteunt dit met slimme producten op het gebied van fietsen, hiken, rennen en wandelen in de natuur. Uniek in de markt is het eigen testcentrum in Zweden waardoor de ontwikkeling en productie van veilige producten steeds kan worden gecontroleerd.

Bekijk alle producten op Thule.com

Thule sleek
Thule chariot sport
thule urban glide