Thule Spring buggy

Voor ouders is elke dag met hun kindje een avontuur, en vanaf nu wordt het alleen maar beter: maak kennis met de Thule Spring. Een compacte, lichtgewicht buggy die uitnodigt om de drukke stad te ontdekken!

De voordelen van Thule Spring

Thule Spring manoeuvreert soepel in de stad en daarbuiten en is gebouwd met de ervaring van de Thule Urban Glide 2. Comfortabel en lichtgewicht; Thule Spring geeft ouders de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen. Deze buggy is snel en eenvoudig in te klappen met één hand, terwijl ze hun kindje met de andere hand vasthouden. De Thule Spring kan overal mee naartoe; hij is compact opvouwbaar, neemt weinig plaats in en blijft ingeklapt rechtop staan! Thule Spring is ideaal voor alledaags gebruik; met een briljante, verlengbare kap mét geïntegreerde ventilatie, een met één hand in hoogte te verstelbare handgreep en een comfortabele, verstelbare zitting.

International Product Manager voor Thule kinderwagens, Sara Berggren, zegt: ‘Thule Spring is gemaakt voor beweging: voor dagelijks gebruik, om te navigeren door smalle straatjes, om te shoppen of wanneer je afspreekt met vrienden. Thule Spring vergemakkelijkt het leven van jonge ouders en is perfecte buggy voor avonturen in de stad.’

Alle unieke features van Thule Spring op een rij:

  • Snel en eenvoudig met één hand inklapbaar.
  • Met één hand verstelbare handgreep om de buggy op de lengte van de ouder af te stemmen.
  • Compact inklapbaar en blijft ingevouwen rechtop staan; ideaal om te dragen, te vervoeren of te stallen.
  • Wendbaar voorwiel dat vergrendeld kan worden.
  • Ventilerende kap met mesh gedeelte, zodat het niet te warm wordt en ouders kunnen kijken hoe het met hun kindje gaat.
  • Kap is makkelijk te verlengen bij een laagstaande zon en bovendien voorzien van geïntegreerd SPF 50+ filter.
  • Verstelbaar zitje, inclusief slaapstand.
  • Lekvrije 8,5″ foambanden voor soepel rijden op oneffen terrein.
  • Veilig en comfortabel zitje met 5-puntsgordel.

Thule Spring is er in diverse kleuren, de kap is gemaakt uit duurzame en verfijnde stoffen voor een stijlvolle look. Om de functionaliteit van de buggy uit te breiden, zijn er tal van accessoires verkrijgbaar. Thule Spring is uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar vanaf februari 2020.
Thule.com

thule spring buggy
thule spring buggy
thule spring buggy kleuren