thule yepp nexxt

De Thule Chariot is de perfecte kinderwagen voor actieve ouders. Met een Thule Chariot kinderwagen kunnen ouders hun kindjes overal mee naartoe nemen en hun favoriete activiteiten blijven uitvoeren, of het nu wandelen, fietsen, lopen of zelfs langlaufen is. Standaard wordt de kinderwagen met een wandel- en fietskit geleverd. De joggingkit en langlaufkit worden als accessoires verkocht.

Update Thule Chariot

Deze multifunctionele kinderwagens van Thule worden binnenkort geüpdatet. De nieuwe versies zullen onder andere uitgerust worden met een controleerbaar ventilatiesysteem en een ventilatiekit, voor een betere luchtcirculatie wanneer de regenhoes wordt gebruikt. De wielen worden ook verbeterd, zodat ze nog stiller zijn. Tenslotte worden er ook een achterlichtje en reflector voorzien zodat de kinderwagen ook ’s avonds en bij slechter weer goed zichtbaar is in het verkeer. Er komt ook een zwarte versie van de Thule Chariot Sport, voor een stijlvolle en strakke look. De vernieuwde Thule Chariot is verkrijgbaar vanaf januari 2019.

Ook Thule Yepp Nexxt fietszitjes vernieuwd

Dit elegante, strakke fietszitje is perfect voor dagelijkse fietstochtjes. Het stevige en unieke ontwerp is geïnspireerd door de moderne fietshelm. De Thule Yepp Nexxt is licht van gewicht en erg comfortabel en heeft bovendien een superveilige vijfpuntsveiligheidsgordel met magnetische veiligheidsgesp, die de kindjes zelf niet kunnen openen. De fietszitjes zijn heel makkelijk te installeren op de fiets. Gemak en flexibiliteit zijn verzekerd naarmate het kind groter wordt, dankzij de met één hand verstelbare voetsteunen en riemen. De blauwe voetenbandjes, knoppen en clips op de Thule Yepp Nexxt fietszitjes zullen vervangen worden door grijze. Hierdoor krijgen deze fietszitjes een nog elegantere en strakkere uitstraling. De Thule Yepp Nexxt is nu ook verkrijgbaar in de kleur Chocolate Brown, die prachtig staat bij fietsen met bruine lederlook accenten. De vernieuwde Thule Yepp Nexxt is leverbaar vanaf het laatste kwartaal van 2018.

www.thule.com
thule yepp nexxt maxithule chariot sport nieuw

thule chariotthule yepp nexxt