showup inkoopbeurs 2020

De komende editie van showUP zal anders worden dan alle andere. De 16e editie van de inkoopbeurs voor home, gift en kids zal een andere locatie hebben en wordt veilig ingericht. Desondanks wordt het een editie vol met inspiratie voor het najaar.

Alle kinder- en babymerken bij elkaar

Net als de voorgaande edities is ook growUP weer aanwezig op de inkoopbeurs. In deze zone komen alle kinder- en babymerken samen om de nieuwste trends en inspiratie met elkaar en de bezoeker te delen. Je vindt hier nieuwe collecties op het gebied van kleding, accessoires, textiel, servies, speelgoed en pluche. Voorbeelden van deze merken zijn: Picca Loulou, Bibs, Little Indians, Gezinnig, Yellow Penguin en CnerJ.

In de Brabanthallen in Den Bosch

De volgende editie van showUP vindt niet in de vertrouwde Expo Haarlemmermeer plaats, maar in de Brabanthallen in Den Bosch op 27 en 28 september. Vanwege corona worden er extra maatregelen genomen zodat de beurs veilig is voor alle deelnemers en bezoekers. Door de ruime opzet van showUP is er genoeg ruimte om afstand te houden en er wordt gewerkt met time slots om de bezoekers te spreiden. Kortom showUP ziet er dit jaar iets anders uit, maar het wordt weer een mooie inspiratievolle editie!

FACTS:

27 + 28 september, 9:00-13:30 en 14:00-19:00
Brabanthallen, Den Bosch
Gratis registreren op showup.nl

Foto: vloermat van Eeveve