totsbots wasbare luiers

Luiers van het Schotse merk TotsBots staan in de top 3 van meest populaire wasbare luiers ter wereld. Ze dankt haar reputatie aan de betrouwbaarheid: geen of zelden lekkage door het gebruik van bamboevezels dat razendsnel absorbeert. Ook de Europese productie draagt bij aan het succes evenals de Oekotex100 certificering, juist zo belangrijk voor gevoelige babybilletjes.

Luierverslaving

De vraag naar duurzame producten groeit en daarmee ook de vraag naar duurzame luiers. Regelmatig verschijnen er nieuwe prints in de TotsBots collectie zodat het ook voor mensen die al wasbare luiers gebruiken, aantrekkelijk is om nog iets aan te schaffen. Loes Aalbers van Calo-Care, distributeur voor TotsBots in Europa: ‘We hebben gehoord dat er wordt gesproken over luierverslaving. Als je al een set luiers in huis hebt en je ziet een nieuw printje dat goed bij je past, zoals je lievelingsdier, dan wil je die luier ook graag kopen. Dat is natuurlijk goed nieuws!’

Hoge kwaliteit wasbare luiers

Luiers worden wel 2 tot 3 keer per week gewassen, dat betekent dat de kwaliteit hoog moet zijn. Ga maar na, zelfs je lievelingsshirt was je niet zo vaak. TotsBots weet dat en gebruikt alleen hoogstaande materialen, ook het klittenband gaat heel lang mee, daar staan ze om bekend.

TotsBots luiers van gerecyclede flessen

Sinds eind 2019 maakt TotsBots, als eerste luierproducent ter wereld, het polyester gedeelte van hun luiers, overbroekjes en overige producten van gerecyclede plastic flessen! Gemiddeld worden er twee PET-flessen in een product verwerkt. Evenals de andere producten zijn ook deze stoffen gekeurd volgens de Oekotex-100 richtlijnen.

BilliesBox voor billendoekjes

Alle ouders met een baby hebben billendoekjes nodig. De billendoekjes die in de BilliesBox zitten, worden ook door TotsBots gemaakt. De BilliesBox is een doosje met 12 doekjes en 1 spuitflesje met verzorgende lotion. Ouders maken zelf de doekjes vochtig met water en spuiten dan een beetje lotion op het doekje: dat ruikt lekker fris en verzorgt de tere billetjes. Voor onderweg zijn er handige waterdichte zakjes.

Meer informatie op KaatjeKatoen.nl

Bekijk meer hippe babyspullen

totsbots billies box billendoekjes
totsbots billies box