trixie duurzaam speelgoed

Dit jaar pakt Trixie uit met een ware ode aan spelenderwijs groeien, ontdekken en leren. Met 4 gloednieuwe categorieën speelgoed gemaakt van duurzame materialen, creëert Trixie een prachtige wereld vol spel en fantasie!

Spelenderwijs ontdekken

Spelen is een cruciaal onderdeel in de ontwikkeling en groei van een kind. Met een compleet nieuwe lijn speelgoedartikelen nodigt Trixie kinderen uit om ongedwongen hun fysieke en cognitieve vaardigheden te ontdekken. Het brede aanbod speelgoed zorgt voor uren speelplezier voor dreumesen, peuters én kleuters. Elk product is ontworpen om bepaalde vaardigheden te stimuleren, gecombineerd met een goede dosis fantasie. Op de verpakking staan handige symbolen die consumenten wegwijs maken in het uitgebreide aanbod. Bijzonder is de bewuste keuze voor duurzame materialen en de bekende dierenvrienden van Trixie. Al het speelgoed is uitgebreid getest en voldoet aan de geldende wetgeving (EN71.1, 2, 3).

Natuurrubber speelgoed voor allerkleinsten

De allerkleinsten worden verwend met een reeks natuurrubber speelgoed. Dit pure en natuurlijke materiaal is geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden oud en vormt zo het perfecte kraamcadeau! De producten zijn licht en zo ontworpen dat kleine handjes ze makkelijk kunnen vasthouden. Het zachte materiaal en de verschillende texturen verzachten de pijn van doorkomende tandjes. Ook in de badkamer zorgen deze diertjes voor veel speelpret. De speeltjes hebben geen gaatjes, er kan dus geen badwater in achterblijven met kans op schimmelvorming.

Trixie rubber speelgoed

Knuffels van puur biologisch katoen en gerecyclede vulling

Dit worden zeker de nieuwe, dikste vriendjes van baby’s, peuters en kleuters: vrolijke Trixie knuffels gemaakt van biologisch katoen met gerecyclede vulling! De Trixie dieren komen echt tot leven in deze reeks zachte knuffels. Ze zijn het beste speelkameraadje overdag, een zachte vriend voor ’s nachts en bieden troost op andere momenten. De knuffels zijn gemaakt van 100% biologisch katoen met GOTS certificaat en bevatten dus geen schadelijke stoffen. Hun buikjes zijn gevuld met 100% gerecyclede polyester. De zachte vulling geeft de dieren hun grappige, kenmerkende uitstraling. Verkrijgbaar in small en large en er is keuze uit een hele dierentuin aan dieren!

Trixie knuffels
Trixie houten speelgoed
Trixie duurzaam houten speelgoed
Trixie duurzaam speelgoed

Houten speelgoed met FSC label

Het houten speelgoed van Trixie is gemaakt van puur hout en uitgevoerd met vrolijke dierensnoetjes in prachtige kleuren. Dat maakt dit speelgoed aantrekkelijk voor kinderen én hun ouders. Elk speeltje helpt kinderen met hun cognitieve en fysieke vaardigheden maar laat ook ruimte voor fantasie. Door het tijdloze design en duurzame materiaal gaat dit speelgoed generaties lang mee. Het FSC-label garandeert dat het hout afkomstig is van bossen met een milieuverantwoord beheer. Alle gebruikte verf is op waterbasis en volledig veilig voor kinderen.

Spelletjes uit FSC-karton, milieuvriendelijke inkten

De kartonnen spellen van Trixie staan ​​garant voor uren speelplezier met het hele gezin of vrienden! De vrolijke dierenbende nodigt peuters en kleuters uit om te spelen en nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. Van een zoo-hengelspel tot memory en lotto, er is voor ieder wat wils.

Ook nieuw zijn 3 leuke, kartonnen boekjes. Perfect voor kleintjes omdat ze goed kunnen worden vastgepakt en de dikke pagina’s zorgen ervoor dat de boekjes tegen een stootje kunnen. De boekjes zijn gedrukt met inkt op basis van sojaolie gemengd met andere milieuvriendelijke harsen, een meer ecologische inkt in vergelijking met de traditionele op petroleum gebaseerde inkt. Voor een nog langere levensduur zijn de boekjes behandeld met een vernis op waterbasis.

Al deze nieuwe Trixie speeltjes en knuffels zijn vanaf begin april 2021 leverbaar.
Meer informatie op: trixie-baby.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

Trixie duurzaam speelgoed
Trixie duurzaam speelgoed
Trixie duurzaam speelgoed