Trixie babytextiel

Van baby tot peuter, Trixie’s vrolijke dierenvrienden blijven vele kinderharten veroveren! Wat begon met leuke boekentasjes en rugzakjes voor kleuters, groeit steeds verder uit tot een brede collectie voor baby en peuter.

Dieren op bamboo eetservies en op babytextiel

Ontdek het bamboo eetservies dat elke maaltijd omtovert tot een gezellige beestenboel. De nieuwe reeks drinkflessen van roestvrij staal zijn kleurrijk, speels en vooral: lekvrij! Daarnaast vrolijkt deze beestenboel ook elke badkamer en verzorgingstafel op. Door het zachte bio-katoen wordt badtijd met het favoriete diertje het leukste moment van de dag! De dieren garanderen ook uren speelpret met de uitgebreide reeks kinderspeelgoed. En deze knotsgekke dierenbende blijft uitbreiden! Enkele kleurrijke dames, Mrs Rabbit in zacht roze & Mrs Flamingo in framboos roze, hebben zich aan het gezelschap toegevoegd, evenals de vriendelijke Mr Crocodile in bosgroen.

Trixie en duurzaamheid

Bij Trixie staat duurzaamheid centraal. Bij het ontwikkelen van een nieuw product wordt kritisch gekeken of het product de vooropgestelde eisen en functies ook daadwerkelijk vervuld. Neem bijvoorbeeld de drinkfles. Deze is licht, zelfstandig hanteerbaar door jonge kinderen, vervangt plastic flessen en lekt niet, wat het een nuttig product maakt. Daarnaast worden de producten steeds gemaakt van kwalitatieve materialen met een lange levensduur zoals roestvrij staal.

Bed- en badtextiel van bio-katoen

Op het gebied van textiel maakt Trixie zoveel mogelijk gebruik van bio-katoen, met extra aandacht voor producten die in contact komen met de huid. Alle bed- en badartikelen zijn gemaakt van bio-katoen. De volledige kledinglijn is bovendien GOTS gecertificeerd. Duurzaamheid vertaalt zich ook in de zorg voor producten. Correcte was- en onderhoudsvoorschriften verlengen de levensduur van producten. Zo wordt aangeraden om de drinkfles met de hand te wassen in plaats van met de vaatwasmachine. En worden plastic verpakkingen tot een minimum beperkt en vervangen door papieren verpakking en bio-afbreekbare zakjes. Door deze holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken.

trixie-baby.com

Trixie slab
Trixie servies
Trixie rugzak
Trixie speelgoed