mushie babycollectie

Inmiddels niet meer weg te denken uit babyland: het mooie label Mushie! Een merk dat zich onderscheidt door gebruik van duurzame materialen, mooie designs en fraaie pastellen. Nieuw in de Mushie collectie zijn de crib pocket, baby garland en swaddles.

Mushie crib pocket

Weg met rondslingerende speeltjes en baby’s benodigdheden! In de nieuwe crib pocket van Mushie kunnen ouders alle babyspullen goed organiseren en uitstallen. Deze handige opberger kan aan baby’s ledikant of box worden bevestigd en de handige vakken bieden plaats aan talloze spulletjes. De crib pocket van Mushie is niet alleen functioneel en minimaliseert rommel, maar is ook een eyecatcher in de babykamer!

Mushie garland

Nieuw is ook Mushie garland of slinger waarmee ouders een zacht en speels accent toevoegen aan het slaapkamertje van hun kindje. Deze tijdloze en elegante decoratie is verkrijgbaar in genderneutrale kleuren, dus geschikt voor iedere babykamer! Met Mushie garland worden kindjes blij en is het elke dag een feestje.

Mushie Swaddle

Dutjes doen is nu veel gezelliger met de nieuwste Mushie swaddles. Deze swaddles zijn ideaal om een baby in te wikkelen, te voeden en te knuffelen. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, en de extra zachte mousseline swaddle is voorgewassen om baby’s tere huidje te beschermen. Mousseline blijft ademend en houdt de baby warm.

Meer informatie vind je op mushie.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

mushie babykamer
mushie opberger