spotlight

Op 5, 6 en 7 maart opent Spotlight haar deuren. En dat betekent: 3 dagen producten bekijken, inspiratie opdoen, exposanten ontmoeten en inkopen doen. De vakbeurs biedt de bezoeker een aangename mix van producten en collecties voor baby’s en kids en nieuwe ouders van alle leeftijden op het gebied van speelgoed, gifts, stationery, wenskaarten en party!

Spotlight bezoeken is gratis!

Een bezoek aan Spotlight is gratis. En het gaat nog verder: het parkeren en de koffie/thee wordt aan bezoekers kosteloos aangeboden door de exposanten en organisatie. Rechtstreeks aanmelden kan via de site https://spotlight-event.nl/

Deze vakbeurs blijft boeien

Met meer dan 100 exposanten is er genoeg te zien en beleven. Er is een boeiende verzameling leveranciers met een gevarieerd aanbod van o.a. babyspeelgoed, knuffels, gifts voor baby’s en ouders, wenskaarten, activiteitenspeelgoed, babyservies, babyhaarbandjes, boekjes en nachtlampjes. De sfeer op Spotlight is gemoedelijk en persoonlijk, de exposanten enthousiast. Een greep uit de bedrijven die spot op de beursvloer: Happy Horse, BeLong, PeachesPresents, Harlekijn Import, Chewies & More, DAM Good Ideas, Primi Passi, VIB Baby Gifts, Smikkels en Gebr. Simon. De volledige exposantenlijst is te vinden op de website spotlight-event.nl.

Informatie, advies en kansen

Krijg antwoord op vragen! Wat zijn je wensen? Waar ben je naar op zoek? Wie is een goede leverancier? Welke groeikansen en mogelijkheden zijn er? Wie kan mij advies geven over een merk? Welke verrassende nieuwe producten, passen goed bij mijn assortiment? Onze exposanten zijn de experts en geven je graag informatie en advies. Zo ontdek je welke kansen er voor je zijn als retailer en ondernemer.

Heerlijk aan tafel en onderweg

Nieuw op Spotlight is exposant Smikkels. De duurzame kindercollectie voor aan tafel, thuis en onderweg is vrolijk, veilig en praktisch. Dus leuk voor ouders én kids. Het siliconen servies maakt de maaltijd nog leuker. Zelfs de kleinste kids ontdekken helemaal zelf hoe leuk het is aan tafel met het kinderservies in vrolijke kleuren. De RVS drinkbekers, lunch- en fruitbakjes die sapjes, babyvoeding, fruit en boterhammetjes warm of koud houden zijn ideaal voor onderweg of bij de opvang. De hele collectie, waaronder ook de rugzakjes, slabben, luiers en doekjes worden aangeboden in dezelfde enthousiaste kleuren om sets compleet te maken of lekker te combineren.

Baby gifts kwaliteit

Knuffels, giftsets, wikkelrompers, badjasjes, rammelaars, babyslippers, tutteldoekjes en meer; het uitgebreide assortiment van VIB Baby Gifts maakt iedereen blij. Zowel de gevers als de ouders en baby’s, die optimaal worden verwend. Met topkwaliteit babyproducten, zachte kleuren en stoffen en ontwerpen die praktisch en aandoenlijk tegelijk zijn is deze exposant al jarenlang een toonaangevende aanbieder van babygifts. Bezoek de stand van VIB Baby Gifts om de producten te bekijken, voor informatie en voor advies op maat voor je winkel.

Educatief speelgoed

Bij Primi Passi vind je o.a. houten babygyms, activity speelgoed, rammelaars, vormenpuzzels en loopfietsen in uitgesproken vrolijke kleuren. De vormen, geluiden en bewegingen van het speelgoed zorgen ervoor dat kleintjes geboeid zijn door wat er gebeurt en ze actief op ontdekking gaan. In de mond stoppen, vastpakken, duwen, gebiologeerd ernaar kijken, stimuleren van de motoriek en er heerlijk mee spelen, daar is het voor bedoeld. En dat kan helemaal veilig, want de producten van deze exposant voldoen aan de richtlijn voor Europese veiligheidsnormen.

Op de beursvloer van Spotlight vind je:

… een gevarieerd aanbod speelgoed, boekjes, knuffels, servies, bijtspeelgoed en kinderproducten voor baby’s en peuters.

… fijne gifts, hartverwarmende gifts, kleine gifts, knuffelgifts en gifts voor kraam- en kinderfeestjes. Het cadeautje met de hoge attentiewaarde blijft altijd populair. Niet verwonderlijk, want het is toch ook ontzettend leuk om nieuwe ouders en hun kindje blij te maken? En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Maar mag natuurlijk wel.

… een mooi aanbod van stationery. Met een kindje is het naast een fantastisch gevoel ook plannen en regelen geblazen. Ontdek de mooiste kalenders, notebooks, bureauaccessoires en licentieproducten ook voor nieuwe ouders. Dit segment biedt mogelijkheden met een aanbod dat dat steeds weer verrast met trends en nieuwe designs.

Voor meer informatie, aanmelden en de deelnemerslijst ga je naar spotlight-event.nl.

Spotlight, vakbeurs voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en party!
Datum: 5, 6 en 7 maart 2023
Locatie: Autotron, Rosmalen

Bekijk meer beursberichten

spotlight
spotlight
spotlight
spotlight