spotlight september 2023

Op 17, 18 en 19 september 2023 wordt de 9e editie van Spotlight georganiseerd in het Autotron in Rosmalen. Een van de leukste vakbeurzen van Nederland voor retailers en ondernemers beleeft alweer haar 9e editie. Hier vind je speelgoed voor kids vanaf 0 jaar, baby- en kinderproducten, gifts, wenskaarten, feestartikelen en stationery. Door een groot aantal nieuwe exposanten is het de grootste editie ooit.

Ruimte om te ontdekken

Kenmerkend voor Spotlight is de gemoedelijke sfeer, met gratis entree, parkeren, koffie en thee, en de ruimte om het aanbod te ontdekken, kennis te maken met leveranciers en inkopen te doen. Het aanbod op de beursvloer laat een mix zien van producten en collecties uit verschillende segmenten die uitstekend combineren in een winkelassortiment. Juist hier ligt mede de kracht van Spotlight. De beurs staat dan ook in het teken van synergie en kansen en mogelijkheden ontdekken.

Veel nieuwe exposanten

Spotlight groeit! Voor de najaarseditie hebben zich veel nieuwe exposanten aangemeld, die niet eerder te vinden waren op de vakbeurs, met aanbod in alle segmenten. De beursvloer van Spotlight is dan ook flink uitgebreid om alle exposanten goed uit de verf te laten komen. Een aantal van de exposanten met producten speciaal voor het babysegment zijn: Sticky Tales, NOOX City Kids, Mercator Trading, Manchild BVBA, BabyMatters, Smikkels, Bilou, Baby’s Only, Happy Baby, Kleine Giraf, Trixie Baby, Primi Passi en VIB Baby Gifts Company. Een volledig overzicht van de exposanten is te vinden op spotlight-event.nl

Slimmer inkopen, duurzaam ondernemen en waanzinnig inpakken

Geld verdienen door beter in te kopen, duurzaam ondernemen met oog voor de toekomst en inpakken als een professional. Dat zijn de thema’s van Spotlight waar de presentaties over gaan en die voor iedere bezoeker vrij toegankelijk zijn. Inkoop specialist voor retailers Nienke Hoeksema geeft iedere beursdag een presentatie over de voordelen van slimmer inkopen en deelt praktische tips. Met de presentatie ‘Duurzaam ondernemen in de speelgoedbranche’ vertelt Alain de Rauw van Plantoys onder andere over duurzame fabricage en duurzaam omgaan met personeel. Mooi inpakken geeft een cadeau iets extra’s. CollectivWarehouse geeft hierover meerdere presentaties.

Winnaars Speelgoed van het Jaarverkiezing op Spotlight

Tijdens de najaarseditie van Spotlight worden in de entree de door de vakjury uitgekozen winnaars getoond van de Speelgoed van het Jaarverkiezing 2023. De verkiezing laat in de verschillende categorieën, waaronder pluche en interactief pluche, poppen en rollenspellen, buitenspeelgoed en knutselen, zien wat er speelt in de speelgoedbranche. Het speelgoed wordt onderworpen aan het nauwkeurige oog van de jury en gewogen op originaliteit, veiligheid, kwaliteit, bedieningsgemak en duurzaamheid.

Wees welkom en kom ook naar Spotlight! Retailers en ondernemers bezoeken de vakbeurs gratis na registratie via https://registratie.spotlight-event.nl/.

spotlight
spotlight
spotlight