Van Asten Babysuperstore kinderwagens

Kom je uit de omgeving van Tilburg? Dan ben je vast bekend met Van Asten Babysuperstore, een begrip in Zuid-Nederland. In Tilburg heeft Van Asten namelijk een supergrote babyspeciaalzaak van maar liefst 5.000 m2. Hier vind je alles voor je babyuitzet zoals kinderwagens, complete babykamers, autostoeltjes, babyfoons, babydragers, babyflesjes en speelgoed. Het grote assortiment is ook online terug te vinden. Vooral op het gebied van kinderwagens biedt Van Asten Babysuperstore een ruim assortiment. Daarnaast heeft Van Asten regelmatige mooie kinderwagenaanbiedingen waardoor je extra voordelig een kinderwagen in huis haalt!

Kinderwagens bij Van Asten Babysuperstore

Ben je op zoek naar een mooie, goede en veilige kinderwagen? Dan ben je bij Van Asten Babysuperstore aan het goede adres! Bij Van Asten vind je kinderwagens van vele merken en in diverse prijsklassen. Op dit moment kun je kiezen uit bijna 600 kinderwagens! Daar zit dus vast wel een geschikt model kinderwagen voor je tussen. Fijn te weten: de medewerkers van Van Asten Babysuperstore zijn allemaal getraind en kunnen je met hun jarenlange ervaring uitstekend helpen met het maken van je keuze. Of dit nu in de grote winkel in Tilburg is, of online via de klantenservice. Niet onbelangrijk, want er komt veel kijken bij het uitzoeken van een goede kinderwagen.

Een kinderwagen kiezen, waar let je op

De enorme keuze in kinderwagens maakt het op het eerste gezicht misschien lastig om de perfecte kinderwagen te vinden. De handige filters op de website van Van Asten Babysuperstore helpen je daarbij. Door te filteren op merk, type rugleuning, bevestigingswijze, kleur en prijs, maak je de selectie een stukje kleiner. Kom je langs in de winkel, dan staan medewerkers klaar met advies om je te helpen met het maken van een keuze. Voordat je een kinderwagen gaat uitzoeken is het verstandig na te denken over alle mogelijkheden. Wil je een kinderwagen met een reiswieg? Of liever een variant met een wandelwageninzet met babynestje of voetenzak? Of een travelsysteem met reiswieg, wandelwageninzet en mogelijkheid om er een autostoel op te plaatsen? Zo passen kinderwagen en autostoeltje perfect bij elkaar en meestal bespaar je geld door ze als pakket te kopen.

Kinderwagenmerken bij Van Asten Babysuperstore

Bij Van Asten Babysuperstore kun je terecht voor kinderwagens van heel veel verschillende merken. Denk aan de bekende kinderwagenmerken zoals Joolz, Easywalker, Bugaboo en Nuna. Maar er is ook een grote keuze in kinderwagens die wat vriendelijker geprijsd zijn zoals Kidsee, Chipolino en Lionelo. Daarnaast heeft Van Asten Babysuperstore ook een exclusief Europees merk dat door aanstaande papa’s en mama’s enthousiast wordt ontvangen: Cavoe.

Cavoe kinderwagens: luxe, trendy en aantrekkelijk geprijsd

Kinderwagen Cavoe Axo is luxe en trendy, heeft grote wielen en is voorzien van kogellagers. Deze techniek staat zeker garant voor comfortabele ritjes! Cavoe Axo is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Wil je wat minder luxe? Dan is Cavoe Osis met zijn minimalistische en moderne uitstraling een goed alternatief. Ook deze is verkrijgbaar in mooie kleurstellingen. Wandel je veel in bos of hei? Bestel er dan all-terrain wielen bij, zodat je ook op bos- en heipaden fijn en comfortabel kunt rijden. Een grote plus van het merk Cavoe is dat ze net zo functioneel zijn als duurdere kinderwagenmerken, maar ze zijn veel scherper geprijsd!

Waarom Van Asten Babysuperstore de kinderwagenspecialist is

  • Jarenlange ervaring in de verkoop van kinderwagens
  • Goed opgeleid en ervaren personeel, zowel in de winkel als bij de klantenservice
  • Keuze uit meer dan 500 kinderwagens
  • Kinderwagens in alle prijsklassen
  • Bekende en minder bekende merken
  • Regelmatig goede kinderwagen aanbiedingen

Kinderwagen kopen bij Van Asten Babysuperstore

Of je nu online wilt bestellen of liever langskomt in de winkel in Tilburg, Van Asten Babysuperstore zorgt ervoor dat je de perfecte kinderwagen en aanvullende accessoires vindt. Bekijk alle kinderwagens op de website!

In samenwerking met Van Asten Babysuperstore

Van Asten Babysuperstore kinderwagens
Van Asten Babysuperstore kinderwagens
Van Asten Babysuperstore kinderwagens
Van Asten Babysuperstore kinderwagens
Van Asten Babysuperstore kinderwagens