trademart brussel

Begin augustus verhuist de afdeling baby & kids naar level D van de Trademart in Brussel. Hier bevindt zich ook de afdeling home & living, met meer dan 500 merken in home, deco, keuken, design, gifts, etc.

Verhuizing baby & kids een logische keuze

Een logische keuze volgens Business Unit Manager Lies Vandiest want retailers die deze sector bezoeken zijn ook geïnteresseerd in baby & kids. Denk maar aan concept stores, design & gift winkels en interieurzaken. De synergie is voor beide afdelingen op deze manier optimaal. Daarnaast wordt de hele baby & kids afdeling gerenoveerd. Op level D is ook veel daglicht wat alles nog mooier gaat maken.

Sterke synergie op Trademart in Brussel

Met de verhuizing komt baby & kids op een A-locatie, met een uitstekende bereikbaarheid. Trademart in Brussel wil in baby & kids investeren omdat het veel groeipotentieel heeft. Maar de belangrijkste reden voor de verhuizing is de sterke synergie tussen ‘baby & kids’ en ‘home & living’. Beide afdelingen hebben veel gemeen: ze werken allebei met samples, de organisatie van het seizoen lijkt erg op elkaar en dat is handig voor het organiseren van evenementen, het openingsbeleid is al hetzelfde (laatste maandag van de maand) en tot slot delen ze veel klanten die vergelijkbare producten hebben. Alle aanwezige merken verhuizen mee en het aanbod wordt aangevuld met veel nieuwe merken. Het aanbod wordt dus nog breder en nog mooier. Ook worden er meer shared showrooms geopend waar retailers terecht kunnen voor niche producten en start-ups. Grotere bedrijven kiezen voor een geïntegreerd kantoor om hun klanten nog beter te servicen.

Openingsdriedaagse baby & kids

Op 28, 29 en 30 augustus, tegelijk met het Brussels Interior Event, vindt het driedaagse openingsevent plaats. De Kids World Days gaan op 25 en 26 september door, waar de nieuwe collecties worden gepresenteerd.

Lees meer beursberichten