Ken je de slimme voedingsaccessoires van Bo-Jungle al? Er is een flessenwarmer die flessen en potjes snel en veilig opwarmt, maar ook een snelle digitale variant die in de auto kan worden gebruikt. Snel en hygiënisch flessen reinigen kan met de B-Bottle Brush Set.

B-Thermo Breastpump Organiser

Deze B-Thermo opbergtas is speciaal ontwikkeld om onder andere afgekolfde melk te bewaren en koel te houden. Het bevat 2 compartimenten: aan de bovenzijde zit een opbergvak voor het opbergen van de borstkolf, de onderzijde is bedoeld voor flesjes, borstkompressen en andere kleine items. De handige vakken aan de binnenzijde houden alles netjes op zijn plaats.

Bo Jungle borstkolf organiser

B-Bottle Warmer Superfast Digital Home en Car

Bo Jungle levert ook een digitale flessenwarmer die nog sneller werkt. In slechts anderhalve minuut is een zuigfles van 240 ml opgewarmd en in twee minuten een potje voeding. De tijd kan per 10 seconden worden ingesteld, op de display is een aftelmodus te zien. De flessenwarmer slaat automatisch af en ouders krijgen een seintje te horen wanneer de tijd verstreken is. (De te gebruiken tijd is indicatief en kan verschillen naar gelang de temperatuur.) Deze flessenwarmer kan ook in de auto worden gebruikt, handig voor hongerige kindjes tijdens de autorit! Een flesje is in vier minuten is opgewarmd en een potje in slechts twee minuten.

Bo Jungle digitale flessenwarmer

B-Bottle Brush Set

Flessen en flessenspenen zijn razendsnel en hygiënisch schoongemaakt met de B-Bottle Brush Set. De grote roterende Milk Bottle Brush werkt makkelijk en ligt prettig in de hand. Met de kleine Nipple Brush bereik je zelfs de moeilijkste plekjes binnen in flessen en spenen. De borstels zijn gemaakt van goed afwasbare siliconen en verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en roze.

Meer informatie vind je op bojungle.eu
Bekijk meer nieuwe babyspullen

bo jungle flessenborstel