bo jungle speelkleed appel

Bo Jungle weet hoe belangrijk bewegend spelen voor de allerkleinsten is. Met de speelmat van Bo Jungle en het ballenbad krijgen baby’s en dreumesen alle gelegenheid hun motorische en zintuiglijke vaardigheden te ontwikkelen!

Bo Jungle B-Play Appel Activity Gym speelkleed

Het nieuwe Bo Jungle speelkleed in de vorm van een appel nodigt kleintjes uit voor hun eerste ontdekkingsreizen in speelgoedland. Het royale speelkleed is met zorg en aandacht gemaakt van ultrazacht materiaal (velboa) zodat baby’s er vanaf de geboorte fijn op kunnen liggen. De bogen zijn aan een zijde gekoppeld met een ventilerend stuk stof dat zorgt voor een beschut plekje. Aan de bovenzijde bevinden zich 2 zacht gevulde delen waarop de baby in buikligging kan spelen; een goede training voor de nek- en rugspieren. Boven het hoofd van de baby is veel te ontdekken, zoals 4 afneembare knuffeltjes (aapje, olifant, giraf en een bloem) die uitnodigen om te grijpen, om ze aan te raken en er tegenaan te slaan. Aan de bovenzijde van het kleed bevinden zich ook nog twee appelblaadjes die uitnodigen om de zintuigen verder te ontwikkelen. Leverbaar in grijs/wit en daarmee geschikt voor ieder interieur.

Bo Jungle B-Ball Pit Play Gym ballenbad

Voor iets oudere kindjes is er de B-Ball Pit Play Gym ballenbad voor thuis, bij de opvang of bij opa en oma. Het badje is gemaakt van foam en bekleed met een afneembare zachte hoes van velboa. De ovale vorm en de zachte bekleding zorgen voor extra veiligheid.  De ballen zelf zijn gemaakt van veilig materiaal en CE gecertificeerd. Ballenbad B-Ball Pit Play Gym past in ieder interieur en kan makkelijk worden verplaatst. Maar nog belangrijker: het helpt kinderen hun motorische ontwikkeling te ontwikkelen, en is goed voor uren speelplezier!.

Meer informatie op chamo.be

bo jungle speelkleed appel
bo jungle ballenbad