Ben je in het bezit van een babyschommel MamaRoo 2, 3, 4 of een RockaRoo? Lees dan even verder want hiervoor is aanvullende veiligheidsinformatie uitgegaan van producent 4moms.

Extra riembevestiging aan te vragen

Bij de babyschommels MamaRoo en RockaRoo bestaat de mogelijkheid dat als je deze niet gebruikt, de veiligheidsriempjes onder het kuipje bungelen en hier kunnen kruipende baby’s in verstrikt raken. In de VS zijn 2 incidenten zijn geweest waarbij kruipende baby’s die niet in de MamaRoo zaten, verstrikt raakten in de losse riemen aan de achterzijde van de MamaRoo. 4moms is niet op de hoogte van veiligheidsincidenten buiten de VS gedurende de 12 jaar dat de producten zijn verkocht. Om te voorkomen dat de riemen naast en onder het zitje bungelen is er een riembevestiging ontwikkeld. Deze kun je eenvoudig aan de achterzijde van de MamaRoo- of RockaRoo-stoeltje bevestigen. Je kunt deze riembevestiging gratis aanvragen en hij past op alle modellen MamaRoo en RockaRoo.

Om welke modellen babyschommels gaat het?

Het gaat om MamaRoo babyschommels modellen 4M-005, 1026 of 1037 of een RockaRoo schommelstoel model 4M-012. Je kunt de modelcodes aan de onderzijde van de babyschommels vinden.

Lees meer veiligheidswaarschuwingen

mamaroo
mamaroo