showup vakbeurs

Op 2 en 3 september vindt alweer de twaalfde editie van showUP plaats. Wat in 2013 begon als een inspiratie event met een select aantal aanbieders, is uitgegroeid tot een volwaardige inkoopbeurs voor home, gift, kids en baby.

Wat gebleven is, is de frisse en eigentijdse opzet van de beurs. Verwacht geen rijen stands en krappe gangpaden. showUP kiest voor een ruimtelijke opzet met een mooie mix van producten en merken. Op de beursvloer is ook ruimte voor inspiratieplekken en (outdoor) foodcourts. Het geheel krijgt daardoor een creatieve en inspirerende uitstraling.

Vast onderdelen van showUP zijn:

  • growUP – Het deel van de beurs waar je zo’n 40 leuke kidsbrands ziet. Denk aan merken als Makii, Global Affairs, Snoozebaby, Fresk, Trixie, Home by Door Jellycat en Play and Go.
  • The Store – Een inspirerend themawinkel waar je ook enkele producten van deelnemers kunt kopen.
  • listenUP – het lezingen programma met trendpresentaties en lezingen van Jan Agelink, Kirsten Jassies en anderen
  • startUP@showUP – de plek waar 8 startende merken en ontwerpers zich voor het eerst presenteren.

show upWill you showUP?
Al met al is showUP niet te missen als je voor het voorjaar gaat inkopen in de segmenten Home Gift en Kids. Maar ook als je gewoon wat inspiratie nodig hebt en bij wilt praten met collega’s en leveranciers. Wedden dat je enthousiast terugkomt van een bezoek aan showUP?

FACTS

Wanneer: 2 en 3 september 2018 van 10.00 tot  18.00 uur
Waar: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen
Toegang: gratis via registratie