doomoo seat n swing

Vijftien jaar geleden werd de eerste doomoo Seat geïntroduceerd, nu is het tijd voor een update. De vernieuwde doomoo Seat’n Swing heeft moderne kleuren, een verkleinnestje van organisch katoen en een innovatief nieuw onderstel waarbij ouders kunnen kiezen voor een vaste stand of wiegen!

Het ontstaan van de doomoo seat ‘n swing

Met de oprichting van hun eigen bedrijf Delta Diffusion in de jaren 90 hadden de broers Pierre en Philippe Teurlings een belangrijk doel voor ogen: het op de markt brengen van nuttige en gebruiksvriendelijke producten voor jonge ouders. Maar wel met oog voor design en mooie materialen. De naam ‘doomoo’ komt van de woorden ‘doux-mou’, ofwel ultrazacht. Inmiddels bestaat de doomoo collectie uit vele producten voor het badderen, slapen of spelen. Was de introductie van het eerste doomoo zitkussen destijds een revolutie, inmiddels is doomoo een begrip in de hele wereld. Philippe zag al snel in dat de levensduur van een product van groot belang is. ‘Jonge ouders doen grote investeringen en daarom willen wij de levensduur van onze producten zoveel mogelijk verlengen. De doomoo Seat’n Swing is multifunctioneel, groeit met het kind mee en kan door meerdere kinderen worden gebruikt door de navulling en extra hoezen.’

Seat’ n Swing 2020: klaar voor de toekomst

Voor de 2020 versie van de doomoo Seat ‘n Swing, meer gericht op de ouders van vandaag, werd intensief samengewerkt met het ontwerpbureau Absintt. Het resultaat is een kwalitatieve en elegante poef, volledig afneembaar en wasbaar. De nieuwe doomoo Seat ‘n Swing is verkrijgbaar in 5 uni kleuren: antraciet, blauw, roze, lichtgrijs en kaki. Voor de allerkleinsten is er een verkleinnestje met veiligheidsharnas gemaakt van biologisch katoen. Nieuw is ook de gepatenteerde Expanded PolyPropylene basis waarmee ouders in een handomdraai van het zitkussen in vaste stand een schommelpoef kunnen maken. Op het onderstel kan een speelboog worden bevestigd. Uit de babytijd? Dan gaat de dooomoo Seat’n Swing nog jaren mee als poef in de woon- of kinderkamer. doomoo producten zijn allemaal ‘made in Europe’, ook de grondstoffen komen uit Europa. De vulling bestaat bijvoorbeeld uit Nederlandse microkorrels. Deze ultrafijne korrels zorgen voor een goede ondersteuning en de zachte stoffen zorgen voor maximaal comfort.

doomoo seat n swing
doomoo seat n swing
doomoo cocoon babynest

Borstvoedingskussen collectie en babynestje

Voor tijdens en na de zwangerschap biedt doomoo een grote collectie zwangerschaps- en voedingskussens waaronder comfy big, sleepy, buddy, belly en softy. Andere doomoo toppers zijn de doomoo cocoon (babynestje) met ademend 3D materiaal aan de zijkanten en zijligkussen Baby Sleep.

Meer informatie vind je op doomoo.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen