witlof for kids

Witlof for kids is een uniek Nederlands merk dat babyproof beddengoed, textiel en accessoires produceert voor de baby- en kinderkamer!

Strak een bedje opmaken met Tuck-Inn systeem

Witlof for Kids produceert kwaliteitstextiel voor de babykamer. Het label is vooral bekend geworden door het unieke ‘Tuck-Inn’ systeem; daarmee hoort geklungel bij het opmaken van het babybedje en losgetrappelde lakentjes en dekens van slapende kindjes, tot het verleden. Dit komt door het elastiek in de hoeken bij het voeteneinde van het beddengoed. Daarmee kunnen lakentjes en dekentjes strak en veilig om het matras van een baby- en kinderbedje worden gestopt. Met Tuck-Inn maken ouders moeiteloos een strak bedje op!

Uitgebreide textielcollectie en hippe dessins

De Witlof for kids collectie bestaat uit wieg- en ledikantlakens, gebreide dekens, aankleedkussenhoezen, swaddles, badcapes, kruikenzakken, boxkleden en speen- en knuffeldoekjes. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen zoals poplin katoen en zachte teddy en alles is gemaakt van Öko-Tex 100 gecertificeerde materialen. Uiteraard is alles ontworpen in Witlof for Kids stijl in mooie kleuren zoals warm grey, sweet honey, sage green, sparkle rose en hippe printjes.

Accessoires voor de kinderkamer

Naast de leukste beddingcollecties ontwikkeld Witlof for kids ook mooie accessoires zoals een blankhouten groeiboom waarop ouders de groepspurten van hun kinderen kunnen bijhouden. De groeimeter wordt geleverd met krijtbordstickers en een krijtje en is een echte eyecatcher in de kinderkamer!

Meer informatie op witlofforkids.com
Bekijk meer hippe babyspullen

witlof for kids beddengoed
witlof for kids beddengoed
witlof for kids beddengoed
witlof for kids badcape