womboo buidelshirt

Voor kersverse ouders, voor ouders met een ouder kind, voor oppas opa’s en oma’s, voor iedereen die graag een baby wil dragen maar niet goed weet hoe. Het Womboo Buidelshirt is een slim en uiterst gebruiksvriendelijke babydrager geschikt voor baby’s vanaf dag één tot 9 kilogram.

Womboo Buidelshirt: een versimpeling van de draagdoek

Waarom is een draagdoek knopen zo ingewikkeld? Waarom heb je soms hulp nodig bij het knopen of moet je lang naar video-instructies bekijken? Waarom is er geen makkelijkere manier om een kindje te dragen zoals een Wombat doet? Oprichter en eigenaar Daphne zocht naar een versimpeling en ontwikkelde samen met een ontwerpster een uniek draagshirt voor vrouwen en mannen: het Womboo Buidelshirt. Ze heeft het modelrecht voor Europa, de draagshirts zijn Ökotex en GOTS gecertificeerd en voldoen aan de EU Norm CEN/TR16512:2015 voor ergonomische babydragers.

Als een gewoon T-shirt aan te trekken met uitstekend draagcomfort

Een Womboo Buidelshirt trek je aan als een normaal T-shirt, het heeft een uitstekende pasvorm en sluit goed aan. Er is een Womboo buidelshirt voor vrouwen en voor mannen verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL, helemaal afgestemd op de vrouwelijke vormen en de mannelijke spierballen.

Babydragen was nog nooit zo makkelijk

Het Womboo Buidelshirt draagt fijn en werkt makkelijk. Ouders kunnen hun kleintje zo in de buidel laten zakken op elk moment dat ze dat willen of nodig is. Bijvoorbeeld als de baby overstuur is, tijdens de ochtendspits, of voor een kort wandelingetje naar de supermarkt. Met Womboo kunnen ouders genieten van alle momenten in het leven en hebben ze toch hun handen vrij. Womboo is daarom ook een fijn kraamcadeau om te krijgen of te geven.

De voordelen van het Womboo buidelshirt:

  • Geen ingewikkelde klik- of knoopsystemen.
  • De baby zit rechtop, dit kan helpen bij reflux.
  • De baby zit direct in een ergonomische kikkerhouding omdat er geen beengaten zijn.
  • Het bevordert het hechtingsproces tussen ouder en baby.
  • Door het dichtbij dragen kalmeert de baby, de hartslag gaat omlaag en de baby slaapt rustiger.
  • Duurzaam: het Womboo Buidelshirt is te gebruiken totdat de baby 9 kg weegt.
  • Met de ingebouwde voedingstop is het makkelijk borstvoeding te geven, onder toezicht van de moeder.

Meer informatie vind je op: womboo.nl

Bekijk meer nieuwe babyspullen

womboo buidelshirt
womboo buidelshirt
womboo buidelshirt
womboo buidelshirt