yummy tray baby on the move

Het jonge Belgische label Baby on the Move opgericht door Sarah en Mikaël richt zich op de ontwikkeling van duurzame producten voor actieve gezinnen. Alle producten zijn ecologisch verantwoord, kwalitatief en worden op sociale wijze geproduceerd. Nieuw in de collectie zijn de Yummy Trays.

Baby on the Move Yummy Tray

Voor moeders die weer willen werken, sporten of ook hun partner de mogelijkheid willen geven hun kindje te voeden, is het handig moedermelk af te kolven en in te vriezen. Speciaal voor deze moeders ontwikkelde Baby on the Move Yummy Trays. Deze Yummy Trays zijn gemaakt van 100 procent BPA-vrij en voedselveilige siliconen. De wolkvormige vormpjes lenen zich prima om afgekolfde moedermelk in te vriezen.

Invriezen moedermelk in kleine porties

Afgekolfde moedermelk dient in kleine porties te worden ingevroren. Zo wordt verspilling tegengegaan, er wordt alleen gebruikt wat er nodig is. Elke Yummy Tray is goed voor 9 porties van elk 30 ml. Slimme uitsparingen in de deksel zorgen ervoor dat er geen voeding kan lekken. Yummy Trays zijn goed stapelbaar en nemen zo minder ruimte in het vriesvak in. De ingevroren porties zijn makkelijk uitneembaar en passen in elke babyfles om ze te laten ontdooien.

Yummy Trays zijn herbruikbaar en multifunctioneel

Yummy Trays van Baby on the Move zijn oneindig herbruikbaar dus zeer duurzaam. Het invriesmoment kan op de tray worden geschreven. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen zonder problemen in de vaatwasser en magnetron. Naast het bewaren van moedermelk kunnen Yummy Trays ook worden gebruikt voor het bewaren of invriezen van babyhapjes en snackjes. Ook na de babytijd bewijst Yummy Tray zijn dienst; er kunnen wolkvormige ijsblokjes of cupcakes in worden gemaakt! Yummy Trays zijn verkrijgbaar in de kleuren Aspen, Denim en Blush.

Net zo handig en duurzaam: Yummy Bag

Naast de Yummy Tray’s zijn er ook herbruikbare Yummy Bags van veilige siliconen verkrijgbaar, bedoeld om babyvoeding en snacks in te bewaren, in te vriezen of mee te nemen. De Yummy Bags zijn volledig lekvrij dankzij zijn speciale sluiting, kunnen zelfstandig staan en door hun wijde opening eenvoudig worden gevuld. Bekijk meer op: babyonthemove.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

yummy tray baby on the move
yummy tray baby on the move
yummy tray baby on the move
yummy tray baby on the move