Bo Jungle luchtbevochtiger

In de meeste baby- en kinderkamers is de lucht meestal te droog. Dat komt omdat huizen tegenwoordig soms te goed geïsoleerd zijn waardoor er weinig toevoer is van frisse lucht. Op veel babykamers ligt de luchtvochtigheid onder de 40 procent, zeker als het winter is en de verwarming een paar graden hoger wordt gezet. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60 procent.

Het nut van een luchtbevochtiger

Als kinderen in een ruimte slapen waar de luchtkwaliteit minder is, bijvoorbeeld omdat er weinig toevoer van frisse lucht is, dan heeft dat effect op de luchtwegen van kleintjes. Dit kan leiden tot uitdroging van de luchtwegen, een geïrriteerde keel, neus en ogen. In deze gevallen kan een luchtbevochtiger helpen! Ook kinderen die last hebben van eczeem of hooikoorts, kunnen baat hebben bij een luchtbevochtiger op de kamer.

B-Sensy Humi purifier zorgt voor gezonde lucht in de babykamer

De B-Sensy Humi purifier van Bo Jungle zorgt voor zuivere, gezonde lucht in de baby- en kinderkamer. Deze werkt door middel van ionisatie, dat betekent dat er negatieve, gezuiverde ionen in de lucht worden verspreid. Een speciaal HEPA-filter zorgt ervoor dat verontreinigende stoffen zoals stof, nicotine en andere chemische stoffen uit de lucht worden gefilterd. De B-Sensy Humi purifier is geschikt voor leefruimtes tot en met 60 m2.

Het grote waterreservoir kan worden gevuld met 5 liter water en is zo ruim dat deze hygiënisch kan worden gereinigd. De capaciteit is 300 ml/h. Er zit een hygrostaat op die de luchtvochtigheid in de babykamer meet en ervoor zorgt dat het apparaat afslaat als de juiste luchtvochtigheid is bereikt. B-Sensy Humi purifier is verder uitgerust met een nachtlampje, roterend spuitstuk, programmeerbare timerfunctie en weergave van temperatuur, tijd en vochtigheidsniveau.

Ook geschikt voor aromatherapie

Tevens heeft de B-Sensy Humi purifier de mogelijkheid om aromatherapie toe te passen. Met een apart schuifje kunnen essentiële oliën zoals eucalyptus, citronella en lavendel worden toegediend om te vernevelen. Is de babytijd voorbij of is elders in huis een luchtbevochtiger nodig? Dan kan B-Sensy Humi purifier met gemak op een andere plek worden gezet.

Meer informatie op bojungle.eu

Meer lezen over luchtbevochtigers
Bekijk meer hippe babyspullen

bo jungle luchtbevochtiger
bo jungle luchtbevochtiger