ergobaby omni dream

Wanneer je voor het eerst (groot)ouder wordt, weet je niet wat er op je afkomt. Zul je je actieve levensstijl nog kunnen behouden? En hoe regel je het huishouden met een kleintje in huis? Om tegemoet te komen aan de behoeften van de actieve (groot)ouder ontwikkelde Ergobaby een nieuwe draagzak: de Omni Dream.

Zachtste draagzak

Voor het materiaal van de Ergobaby Omni Dream is gekozen voor SoftTouch katoen en daarmee is het de zachtste draagzak uit de hele Ergobaby collectie. De geborstelde katoenen stof is gemaakt om jou en je baby knus en comfortabel te houden tijdens al jullie kleine en grote avonturen. Dankzij de gewatteerde schouderbanden en ergonomische lendensteun van de Ergobaby Omni Dream, kun je je kind moeiteloos dragen en indien nodig urenlang. Samen de wereld ontdekken of lekker knuffelen, het kan allemaal! Omni Dream is ontworpen om te knuffelen en ontdekken. De zachtste alles-in-één draagzak is #designedforlife.

Draagzak Ergobaby Omni Dream groeit mee met je kind

Bovendien is de Ergobaby Omni Dream zo ontworpen dat hij meegroeit met je kind. Hierdoor kunnen jullie samen genieten vanaf de geboorte totdat je kleintje maar liefst 2 jaar oud is. Hiervoor zijn bovendien geen extra inzetstukken nodig. Het traploos verstelbare systeem kan individueel aan de grootte van de baby worden aangepast. En natuurlijk is niet elk volwassen lichaam identiek. De gewatteerde schouderriemen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk verstelbaar zijn en kruislings gedragen kunnen worden. Daarmee zitten ze voor nagenoeg iedere lichaamsbouw perfect.

Optimaal comfort

Dankzij de vier verschillende draagposities is de Omni Dream ook volledig aan te passen aan de voorkeur van de baby en je eigen comfort. Wanneer je kindje ongeveer 5-6 maanden oud is, wordt hij nieuwsgieriger en wil hij de wereld ontdekken. Zodra je baby zijn nek en hoofdje zelf kan rechthouden en zelfstandig kan zitten, kan je de heup- of rugdrager proberen. Zo kan je kindje veel meer zien en nog steeds tegen je aan zitten.

Ergonomische draagpositie voor je baby

De Omni Dream biedt ook een ergonomische positie aan waarbij je baby met het gezicht naar voren zit. Dit is een leuke actieve draaghouding. Wordt je baby moe? Met behulp van de eenvoudig te bedienen schuifjes kan je je kindje eenvoudig weer omdraaien en naar binnen draaien zodat je baby in een mum van tijd tegen je aan ligt en zijn of haar oogjes kan sluiten, terwijl jij doorgaat met je dagelijkse taken. Voor een goede ondersteuning van het hoofdje en nek van je baby is de Ergobaby Omni Dream uitgerust met een steunkussentje.

Ergonomische draagervaring voor jou

Naast comfort garandeert Ergobaby zowel voor jou als je kleintje een ergonomische draagervaring. Hierom staat Ergobaby als één van de marktleiders bekend. Het is overigens het enige merk dat door de AGR als rugvriendelijk product is erkend, maar ook voor het gehele draagzakkenassortiment door het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) als ergonomisch en gezond product voor de heupjes van de baby.

Handige bevestiging en opbergvakken

Ergobaby besteedt ook aandacht aan kleine details. Zo verlies je nooit nog een fopspeen dankzij de handige bevestigingen en berg je wat geld, je identiteitskaart of sleutelbos op in de handige afneembare gordeltas met binnen- en zijzakken op de heupriem.

Kleuren en uitvoeringen van de Omni Dream

Draagzak Omni Dream is verkrijgbaar in Slate Blue, Midnight Blue, Pearl Greay en Onyx Black. Er is ook een luchtdoorlatende Softflex mesh uitvoering verkrijgbaar.

Meer informatie vind je op de site van Ergobaby Omni Dream
(in samenwerking met Ergobaby)
Lees meer over draagzak baby

ergobaby omni dream
ergobaby omni dream
ergobaby omni dream
ergobaby omni dream