trademart brussel

Op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 februari vinden de Kids World Days op de Trademart Brussel plaats. Bijna 250 merken presenteren hun noviteiten in het nieuwe level D naast home & living.

Positieve geluiden na verhuizing

De verhuizing naar level D naast het segment home & living leverde alleen maar positieve geluiden op. Het was voor standhouders ook het moment om hun showrooms anders in te richten en te moderniseren. De ruimtes worden multifunctioneel gebruikt voor het ontvangen van bezoekers, maar ook voor het geven van trainingen of een presentatie.

Nieuwkomers op Trademart in Brussel

Tussen de uitgebreide lijst exposanten zijn er weer een paar nieuwkomers: Koos, Trixie Baby en Little Dutch. CnerJ heeft zijn standruimte uitgebreid en er zijn ook 2 nieuwe exposanten in de shared showroom toegevoegd: Petit Tapis en Pure Baby Love. Trademart Brussel biedt een breed assortiment merken op het gebied van kleding, accessoires en hardwaren. Voor ieder wat wils of je nu een conceptstore hebt, babyspeciaalzaak of kledingwinkel.
Voor meer info: trademart.be/nl/events/kids-world-days-februari

Meer inkoopevents op Trademart in Brussel

Op 12, 13 en 14 februari vinden eveneens volgende events plaats:

Fashion & Accessories Happening 2.0
Met de nieuwe lente-zomer collecties ’23 in kleding, accessoires, fantasiejuwelen, schoenen, handtassen, etc. Alles uit voorraad leverbaar.

Shoes & Bags Open Days featuring Centro Benelux
Presentatie van de nieuwe schoenen- en lederwarencollecties herfst-winter ’23-24.

Brussels Interior Event
Hier worden de nieuwe voorjaarscollecties in kitchen, dining, design, gifts en decoration gepresenteerd.

Maandagopening baby & kids segment

De maandagopeningsdagen voor het segment baby & kids vinden in het 1e semester plaats op 27/02, 27/03, 24/04, 22/05 en 26/06/23. Dan zijn ook alle exposanten geopend (van 10.00 tot 17.00 uur) en kunnen de retailers hun collecties komen aanvullen.

Lees meer over de verhuizing van baby & kids naar level D van de Trademart in Brussel.
Lees meer beursberichten.