natruba speelgoed rubber

Ken je Natruba al? Natruba is een innovatief Deens familiebedrijf, gevestigd op het kleine eiland Bornholm. Toen de eigenaren Kasper & Line zelf ouders werden zagen ze dat hun dochter overal op wilde kauwen. Dat was de inspiratie om veilig en natuurlijk speelgoed te maken.

Milieuvriendelijk speelgoed en 100% veilig

Door te kiezen voor Natruba speelgoed van natuurlijk rubber hoef je je als ouder geen zorgen te maken over de gezondheid en veiligheid van je kind. Als je kiest voor Natruba speelgoed kies je niet alleen voor milieuvriendelijk speelgoed, maar ook, en dat is het belangrijkste, voor chemicaliën-vrij speelgoed. Natruba speelgoed is van hoge kwaliteit en gegarandeerd vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosaminen. Daarmee is Natruba een perfecte en veilige keuze voor je kindje om mee te spelen en voor baby’s vanaf 0 maanden om op te kauwen.

Kwaliteitscontroles en testen

Alle Natruba speeltjes worden onafhankelijk getest door bekende laboratoria en ondergaan verschillende kwaliteitscontroles en testen. Natruba speelgoed voldoet aan de Europese en internationale eisen en normen.

Met de handgemaakt en uniek

Natruba speelgoed wordt met de hand gemaakt. Eerst worden vormen geboetseerd, daarna worden ze met de hand gegoten en beschilderd. Voordat een Natruba speelgoedje wordt verpakt, is het met veel liefde door vele handen gegaan. Natruba gebruikt kleurstoffen van voedselkwaliteit bij het beschilderen van haar producten en deze zijn volledig veilig als kinderen deze in de mond nemen.

Voor meer informatie: zie natruba.eu
Bekijk meer nieuwe babyproducten

natruba speelgoed rubber
natruba speelgoed rubber
natruba speelgoed rubber