Laessig komt met een nieuwe lijn in de categorie eten, namelijk Little Forest. De nieuwe designs rabbit en fox zijn gecombineerd met prachtige poederroze en zachte olijfgroene tinten.

Nieuwe designs in materialen in categorie eten bij Laessig

De lijn bestaat uit een eetsetjes, losse borden, kommetjes en bekers, een sippy cup, een foodjar en swaddles en slabben van organic cotton in verschillende maten. Het eetgerei is gemaakt van cellulose en PP en is aan de onderkant voorzien van een antislip ring. Alle items kunnen probleemloos in de vaatwasser en magnetron tot 400 W en breken niet. Daarnaast komt Laessig met een heel nieuw materiaal, namelijk biobased kunststof. Deze serie bestaat uit borden, kommetjes, een beker en lepeltjes in prachtige uni-kleuren en verschillende vormen, die onderling goed te combineren zijn. Het materiaal is afbreekbaar conform de EU norm DIN EN 13432 en kan in de vaatwasser tot maximaal 65° C.

laessig servies
laessig servies
laessig servies
laessig servies

In bad met Laessig

Nieuw in de collectie bij Laessig zijn de badspeeltjes in 6 verschillende modellen: een walvis, een zeester, een zeepaardje, een octopus, een schildpad en een haai. De speeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en circa 8 cm groot. Ze zijn volledig gesloten, zodat er geen water naar binnen kan en er geen schimmel kan ontstaan. De badspeeltjes zijn begin volgend jaar leverbaar en worden verpakt in een prachtige geschenkdoos. De Laessig badspeeltjes zijn leuk om cadeau te krijgen, maar zeker ook om te geven.

laessig badspeeltjes
laessig badspeeltjes
laessig badspeeltjes
laessig badspeeltjes

back-to-school met Laessig

Laessig komt met 3 nieuwe tiny backpacks voor de allerkleinsten: Dragon, Dino en Lady Dino. Deze nieuwe 3D design rugzakken zijn superpraktisch. In het grote, overzichtelijke hoofdvak zit een zakje om een drinkfles in te doen. De schoudergordels zijn verstelbaar.  Bovendien is de tas gemaakt van waterafstotende stof en voorzien van een naamplaatje. De collectie schoolpatches wordt verder uitgebreid met wel 11 nieuwe designs. Een set bestaat uit 3 patches waarmee kinderen hun rugzakje naar wens kunnen personaliseren of updaten. De nieuwe back-to-school collectie is einde van jaar leverbaar.

Bekijk meer op laessig-fashion.de

laessig rugzak
laessig rugzak
laessig rugzak