lodger empire babytextiel

De eeuwenoude zijderoute die van Europa naar Azië liep, is de inspiratiebron voor de gloednieuwe Empire collectie van Lodger. Kleuren, patronen en materialen uit textiel van de ‘Mongolian Empire’ nomaden, lopen als een rode draad door de collectie. Dit zie je terug in kleurgebruik, materiaal en details zoals het patroon van de Ulzii-knoop, symbool voor oneindigheid.

Unieke en inspirerende babykamers van Lodger

Met de Empire collectie inspireert Lodger jonge ouders om een verrassende en unieke babykamer te creëren. Warme trendkleuren Honey en Caramel komen van de woestijn die dwars door de zijderoute loopt, terwijl Silt Green in combinatie met wit-  en grijstinten het eindeloze gebergte en de vlaktes weergeven. Combineer Honey met de dieprode tint Nocture voor het Aziatische Empire van de monniken. De babykamercollectie bestaat uit: mousseline dekens, aankleedkussenhoezen, hoeslakens, swaddles en zomerslaapzakken in verschillende uitvoeringen.

Ultradunne zomerslaapzak met 0,5 TOG

De temperatuur steeg afgelopen zomer naar recordhoogten waardoor de Hopper Sleeveless zomerslaapzak met 0,5 TOG voor veel ouders onmisbaar was. De ultradunne slaapzak is aan de Empire collectie toegevoegd in vijf nieuwe Solid kleuren en drie nieuwe Xandu streep prints. Daarnaast introduceert Lodger de Hopper Empire van katoen met een prachtig in jacquard gebreid patroon met een TOG-waarde van 0,6.

Speciaal ontworpen slaapzakken voor newborns

Natuurlijk denkt Lodger ook aan de allerkleinsten. De Hopper Newborn is speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’s en in drie verschillende kwaliteiten katoen toegevoegd aan de Empire collectie. Inbakerslaapzak Bundler maakt een comeback in de collectie. De verbeterde inbakerslaapzak is nu uitgevoerd in de jacquard kwaliteit die wat dichter is gebreid en heeft ook een 0,6 TOG. Dit zorgt voor extra stevigheid tijdens het inbakeren en het zachte katoen voelt zeer comfortabel aan voor de baby.

Vier collecties in één

De Empire collectie vormt samen met Xandu, Ciumbelle en Solid één voorjaarscollectie voor 2019. De Ciumbelle swaddles, rompers en slofjes zijn uitgevoerd in luchtig en ademend open gebreid katoen met een mooie wafelstructuur. Aan de vertrouwde hydrofiel gebreide Solid collectie zijn vijf nieuwe kleuren toegevoegd. Naast items van gebreid katoen brengt Lodger de Xandu collectie op de markt met dekens, swaddles en een speendoekje van 100% geweven en voorgewassen mousseline katoen.

lodger.com

lodger empire babytextiel
lodger empire babytextiel