Trixie

De eerste schooldag staat voor de deur, dat betekent de start van een nieuw avontuur! Samen met de Trixie dierenvriendjes gaan ze op pad, maken ze nieuwe vrienden en zien ze oude klasgenoten terug. Laat kinderen plezier en creativiteit voluit beleven met de Trixie back-to-school collectie.

Naar school met een nieuwe Trixie dierenvriend! De vrolijke groep dierenvrienden werd uitgebreid. Ontdek nu Mrs. Cat, Mr. Dog, Mrs. Unicorn en Mr. Frog. Deze goofy figuren zullen de verbeelding van kinderen prikkelen en de terugkeer naar school pas echt leuk maken.

Trixie bestsellers

Trixie biedt een reeks van bestsellers aan, waaronder rugzakken en drinkflessen, die niet alleen praktische maar ook speels zijn. Deze sets kunnen uitgebreid worden met tal van andere musthaves zoals gymnastiektassen, lunchtassen, portemonnees en nog veel meer. Creëer een magische terug-naar-school ervaring in je winkel. Bestel de bestsellers vandaag nog en maak deel uit van de impactvolle campagne.

Trixie rugzak voor de allerkleinsten

De iconische Trixie rugzak is er nu ook in het klein voor de allerkleinsten. Hij is verkrijgbaar in de nieuwste dierenvriend-thema’s zoals Mrs. Unicorn en Mr. Dog maar ook in de bestsellers Mr. Lion, Mr. Dino, Mrs. Rabbit en veel meer. Goed te weten: de nieuwste dierenvrienden en de nieuwe kleine rugzak worden gemaakt van gerecycled katoen.

Nieuw: houten speelgoed in Trixie Town!

De vrolijke, kleurrijke Trixie dierenvrienden staan klaar om Trixie Town verder te ontdekken. Hou de stad veilig met de brandweerwagen en ambulance. Of onderneem als marktkoopman, dokter, doe-het-zelver en kapper. Van een reeks ‘pretend play items’, tot ‘infinite play items’. Dit nieuwe speelgoed zal kinderen inspireren tot urenlang plezier en fantasierijk spel.

Trixie kiest bewust voor kleur

Het ontwerpteam van Trixie creëert speelgoed dat de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleert. Daarbij wordt bewust voor kleur gekozen omdat dit belangrijk is voor de ontwikkeling; het stimuleert de zintuigen en moedigt het leren en onderzoeken aan. Alle gekozen kleuren matchen goed met de natuurlijke uitstraling van duurzaam hout.

Bekijk meer op trixie-baby.com
Meer nieuwe babyspullen bekijken

trixie rugzak
trixie rugzak
trixie rugzak
trixie rugzak
trixie houten speelgoed