Trixie speelgoed

Opnieuw spelen dieren de hoofdrol in de nieuwste collectie van Trixie. We zien ze terug in de badstofcollectie, uitnodigend speelgoed en een speenketting!

Badstofproducten van onze dierenvrienden

Met Trixie ontdekken kinderen een dierenwereld vol zachte badstof! Er zijn speelse slabbetjes met flapperende oortjes en een vrolijke glimlach om de maaltijd op te vrolijken. Voor verschoon- en wasbeurten zijn er nieuwe aankleedhoezen, washandjes en handige lange douchehandschoenen. Na een verfrissend bad of douche kunnen kinderen gewikkeld en geknuffeld worden in dierenponcho’s, badcapes en kamerjasjes. Omdat de producten rechtstreeks in contact komen met de huid, zijn ze allemaal gemaakt van 100% zachte biologisch katoen.

Mini Wobbly: wiebelende vriendjes voor elk kleintje!

Deze vrolijke bende staat altijd paraat om kleintjes te entertainen. Met hun gekke moves en vrolijk geluidjes zorgen ze voor uren speelplezier. Ook geschikt voor kleine baby’s en daarmee een perfect kraamcadeau. Elke aanraking of botsing zorgt voor een mooi tingelend geluidje. Verkrijgbaar in 5 verschillende dieren: Mr. Polar Bear, Mr. Fox, Mrs. Elephant, Mrs. Rabbit and Mr. Lion.

Bowling: zet alle kegels op hun plaats en rollen maar!

Deze klassieker met zachte kegels en kleurrijke bal is goed voor uren speelpret. Het spel traint de oog-hand coördinatie en vergroot het balgevoel. Mr. Lion is de koning van het spel, hij rammelt en heeft leuke labels, waar zelfs de kleinste vingertjes al mee kunnen spelen. De zachte bal heeft ook een rammelaartje, dat vrolijk rinkelt wanneer de bal rondstuitert. Met een beetje verbeelding zijn de te verzinnen spelletjes eindeloos en dat maakt de bowlingset een populair cadeau.

Vingerpopjes: leuke vingerpopjes voor elk verhaal

Vertel de mooiste sprookjes en gekste verhalen met deze vingerpopjes. Laat de verbeelding de vrije loop en verzin de mooiste avonturen met deze 5 kleine vriendjes.

Trixie Speenketting: kleine dierenvriend als bodyguard

Met deze speenkettingen hebben kleintjes hun speen altijd binnen handbereik. Inclusief houten clip om de speenketting veilig aan kleding vast te zetten en een siliconen ring voor de bevestiging van elk type fopspeen. Welk dier wordt favoriet?

Voor meer informatie: trixie-baby.com
Bekijk meer hippe babyspullen

trixie badcape
trixie douchehandschoen
trixie washand
trixie vingerpopjes
trixie wiebelaar tuimelaar
trixie speenketting