trixie speelgoed

Met het duurzame speelgoed van Trixie kunnen kleintjes spelenderwijs groeien, ontdekken en leren. De vrolijke dierenbende zorgt voor eindeloze verbeelding en vrij spelen. De combinatie van puur hout met de vrolijke gezichten en prachtige kleuren van de dierenreeks maakt dit speelgoed aantrekkelijk voor kinderen én hun ouders.

Trixie speelgoed voor nieuwsgierige peuters en kleuters

Spelen is een cruciaal onderdeel in de ontwikkeling en groei van een kind. Met dit speelgoedassortiment nodigt Trixie kinderen uit om ongedwongen hun fysieke en cognitieve vaardigheden te ontdekken. Het brede aanbod speelgoed bezorgt zowel de allerkleinsten als nieuwsgierige peuters en kleuters eindeloos speelplezier in alle verschillende stadia van hun ontwikkeling. Elk product richt zich op het ontdekken van bepaalde fysieke en cognitieve vaardigheden, gecombineerd met een goede dosis fantasie!

Tijdloos design en duurzaam

 

Het tijdloze design en de duurzame materialen zorgen ervoor dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven! Het FSC-label garandeert dat het hout afkomstig is van bossen met een milieuverantwoord beheer. Alle verf is op basis van water en volledig veilig voor kinderen. Ontdek nu hun volledige aanbod bij Trixie!

Bekijk meer op trixie-baby.com

trixie speelgoed
trixie speelgoed
trixie speelgoed