Trixie town houten speelgoed

Duurzaam houten speelgoed met onze favoriete dierenvrienden!

Leuk nieuws voor de eindejaarsperiode, want in september volgt een prachtige uitbreiding op het Trixie houten speelgoedgamma. Deze vrolijke dierenvrienden vormen een perfecte match met het pure, duurzame hout. Ontdek nieuwe musthaves zoals de werkbank, keuken, garage, duwkar, fiets, vliegtuig, activiteitenkubus, speelhuis, school en veel meer. Het tijdloze design en de duurzame materialen zorgen ervoor dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Het houten speelgoed is gemaakt van FSC-hout en soya inkt.

trixie houten speelgoed
trixie houten speelgoed
trixie houten speelgoed

Open-ended play met de Puppet World

Deze leuke Puppet World opent een hele wereld vol verbeelding en creatief spel! Elke setting moedigt kinderen aan om hun eigen verbeelding de vrije loop te laten en zich creatief te ontplooien. Samen met deze kleine popjes, ontdekken kinderen het eindeloze plezier van infinite play! De popjes zijn gemaakt uit biologisch katoen en apart verkrijgbaar met accessoire of in medium en large sets.

Terug naar school met Trixie

Dat betekent tranen bij de schoolpoort, nieuwe vrienden maken, oude klasgenootjes terugzien en pronken met nieuwe Trixie back-to-school-spullen. Met de bestsellers in het uitgebreide Trixie back-to-school gamma, kan de eerste schooldag niet meer stuk. Ontdek de nieuwste dierenvrienden; Mr. Dino, Mr. Tiger, Mr. Alpaca en Mrs. Giraffe.

trixie puppet world
trixie back to school

Gebreid speelgoed van Trixie

Trixie biedt ook een reeks zacht speelgoed dat puurheid uitstraalt. De nieuwe collectie past perfect in elk interieur door de zachte maar warme kleuren en de gebreide structuur. Gemaakt van 100 procent organisch katoen. Mix & match het gebreid speelgoed met de bestaande Bliss collecties en creëer een gezellig thuis voor elk kleintje.

Bekijk meer op trixie-baby.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

trixie gebreid speelgoed