vbkv kiest voor spotlight

De VBKV (Vereniging voor Baby- en Kleutervak) heeft besloten de eigen vakbeurs voor inkopers van baby- en kinderartikelen, voorheen Pink & Blue Kids Trade Fair, onder te brengen bij Spotlight Event. Door deze samenvoeging ontstaat het grootste vakevent voor de baby, kleuter en speelgoedbranche met meer dan 300 merken.

Aansluiting in plaats van eigen Baby2B event

In eerste instantie wilde de VBKV een eigen event opzetten voor alle professionals: het Baby2B event. Dat bleek organisatorisch moeilijk realiseerbaar, vandaar dat gekeken werd naar andere beursorganisaties om zich bij aan te sluiten.

Spotlight: compleet aanbod onder één dak

Door toevoeging van het baby- en kleutersegment aan het speelgoed- en kindersegment ontstaat er een compleet aanbod onder één dak. Spotlight gaat voor de kracht van het collectief, voor de vakbezoeker is een ‘one stop spot’ met een breed aanbod het meest ideale scenario. Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker wordt het om de beurs te bezoeken. Dat is kracht van het collectief en het mes snijdt zo aan twee kanten. Spotlight is het vakevent voor de branches Speelgoed & Kado, Wonen & Lifestyle en Koken & Tafelen.

Over de VBKV

De Vereniging Baby en Kleuter Vak, de VBKV is een ruim 50 jaar oude brancheorganisatie die de belangen behartigt van circa 30 producenten en importeurs van baby- en kinderartikelen. Daaronder vallen kindermeubelen, bedtextiel, kinderwagens, buggy’s, babydragers, autostoeltjes, fietsstoeltjes, speelgoed, voedingsproducten, verzorgingsartikelen en accessoires voor de baby- en kinderkamer. Kortom: producten voor kinderen van nul tot vier jaar.

Beursdata Spotlight Event

Spotlight 8 en 9 maart 2020, locatie De Beursfabriek Nieuwegein