ergobaby metro

Ergobaby is terug, zelfs met meer comfort en dit is wetenschappelijk bewezen! De Ergobaby Metro+ kinderwagen heeft een extra zachte voering en het handvat is verstelbaar, dit geeft extra comfort en steun aan zowel de baby als aan de ouders – grote en kleine.

Comfort is essentieel

Comfort is de sleutel tot een fantastische wandelervaring. Daarom heeft de zitting van de Ergobaby Metro+ meer wattering dan ooit. Van alle ultracompacte topwandelwagens heeft Metro+ de meest gewatteerde zitting.

Geschikt voor pasgeborenen

Met de verborgen, ingebouwde flappen kan een knus en geborgen nestje voor de jongste baby’s worden gecreëerd. De Ergobaby Metro+ is de ideale wandelwagen voor alle kindjes, van pasgeborene tot peuter.

Duwen en dommelen

Gezinsuitjes en middagdutjes willen nog wel eens overlappen. Daarom zijn de rugleuning en beensteun van de Metro+ eenvoudig in te stellen voor comfortabele dutjes onderweg.

Eenvoudig in te klappen

Inklappen zonder gedoe. De Ergobaby Metro+ kan in luttele seconden met één hand worden ingeklapt. Ouders kunnen de wandelwagen inklappen om hem een trap op of af te tillen of om hem in de kofferbak van de auto te leggen terwijl ze hun baby vasthouden.

Meer informatie vind je op ergobaby.be
Meer lezen over de aanschaf van een kinderwagen
Meer lezen over de aanschaf van een buggy

ergobaby